Ekspertët e mjekësisë: Nazimja në “shok psikologjik të rënduar”

Nazime Visha, 18- vjeçarja që ekzekutoi Fiqiri Muçën, të cilin e akuzonte për përdhunim dhe abuzime seksual për katër vite me radhë, nuk ka qenë asnjëherë shtatzënë dhe nuk ka kryer abort. Vajza ndaj së cilës rëndon akuza e vrasjes së babait të pesë fëmijëve, ka kryer marrëdhënie seksuale që në moshë të hershme. Të paktën në këtë konkluzion kanë arritur ekspertët...