List/Grid

Tag Archives: Aborti

Aborti Spontan

Aborti Spontan

Rreth 20% e shtatezanive nderpriten per shkak te abortit spontan. Me nje abort spontan do te kuptojme nje abort qe ndodh per shkaqe natyrore. Ka reste qe kur kalohet peridha… Lexo më gjërësisht.. »

438 total views, no views today

Trupi femeror, mashkullor, shtatzania dhe aborti

Trupi femeror, mashkullor, shtatzania dhe aborti

Trupi i femrës Vezorja: ka dy vezore, secila me madhësi sa një bajame, të cilat prodhojnë vezë. Mitra (uterusi): ka përmasat dhe formën e një dardhe të kthyer me bishtin… Lexo më gjërësisht.. »

853 total views, no views today