List/Grid

Tag Archives: abuzime

Ekspertët e mjekësisë: Nazimja në “shok psikologjik të rënduar”

Ekspertët e mjekësisë: Nazimja në “shok psikologjik të rënduar”

Nazime Visha, 18- vjeçarja që ekzekutoi Fiqiri Muçën, të cilin e akuzonte për përdhunim dhe abuzime seksual për katër vite me radhë, nuk ka qenë asnjëherë shtatzënë dhe nuk ka… Lexo më gjërësisht.. »

163 total views, no views today