Premtohet zhvillim dhe ulje e varfërisë

Në programet ekonomike të partive politike pa marrë parasysh nëse bëhet fjalë për parti të pushtetit aktual apo të opozitës, premtohet gjithçka. Partia e kryeministrit Nikolla Gruevski, VMRO DPMNE premton realizimin e 1200 projekteve në ekonomi, uljen e tatimeve, uljen e numrit të të papunëve, si dhe caktimin e pagës minimale, e cila nga Sindikata kërkohet që të mos jetë më e ulët...