List/Grid

Tag Archives: Adaptohet

Elton John: Jam një femër moderne

Elton John: Jam një femër moderne

Elton John e ka përshkruar veten si një “femër moderne” që adaptohet me teknologjinë, me qëllim që të ruajë kontaktet me djalin e tij të ri. John dhe partneri i… Lexo më gjërësisht.. »

171 total views, no views today