List/Grid

Tag Archives: Adem Demaci

Demaçi: Shqiptarët do të bashkohen në një shtet

Demaçi: Shqiptarët do të bashkohen në një shtet

Veprimtari i çështjes kombëtare Adem Demaçi, vlerëson se bashkimi mes Kosovës dhe Shqipërisë nuk mund të përjashtohet në të ardhmen, nëse Beogradi nuk ndryshon politikën ndaj Prishtinës. “Mund të ndodh… Lexo më gjërësisht.. »

208 total views, no views today

Kush e vrau Jusuf Gërvallen

Kush e vrau Jusuf Gërvallen

Përse i vrau UDB-ja…? …Është me rëndësi të veçantë në villimin e këtij shkrimi ,apo si jë far hyrje të them ca fjalë mbi një LETËR QARRKORE e cila ato… Lexo më gjërësisht.. »

1,260 total views, no views today