List/Grid

Tag Archives: Aderime

Strugë: Aderime masive tek nisma e Rufi Osmanit

Strugë: Aderime masive tek nisma e Rufi Osmanit

Në Strugë janë shtuar lëvizje dhe aderime në nismën e re politike që do të kryesohet nga Rufi Osmani, kryetari aktual i komunës së Gostivarit. Siç njoftohet në radhët e… Lexo më gjërësisht.. »

173 total views, no views today