Fillojnë para-porositë për Nokia N9

Adhuruesit e modelit të ri të Nokia N9 do të jenë me siguri të kënaqur ta dinë se modeli i tyre i preferuar i telefonit tashmë ka filluar të shitet me para-porosi në tregun australian, dhe se çmimi i tij është 829 dollarë australian, që i bie dikur rreth 865 dollarë amerikan. Siç është thënë edhe më herët, Nokia N9 posedon ekran të ndjeshëm në prekje me teknologji AMOLED,...