List/Grid

Tag Archives: Adnan Zeqiri

Kushërirët që i pastrojnë problemet me thikë

Kushërirët që i pastrojnë problemet me thikë

Dy banorë të fshatit Pirok të Tetovës, Llokman Zeqiri (42) dhe Adnan Zeqiri (34), me grushta dhe thika kanë pastruar problemet rreth pronës, pardje mbrëma në fshatin e tyre, raporton… Lexo më gjërësisht.. »

491 total views, no views today