List/Grid

Tag Archives: Adoleshentet

A janë më të mira gjijte e vogla apo të mëdha?

A janë më të mira gjijte e vogla apo të mëdha?

Nuk është e vërtetë që femrat me sisë të mëdha përjetojnë epsh më të madh, mirëpo, madhësia e sisëve shpesh shkakton brengë dhe hidhërim, posaçërisht tek adoleshentet. Nga pikëpamja fiziologjike… Lexo më gjërësisht.. »

310 total views, no views today