List/Grid

Tag Archives: Adrian Gaxhen

Flori Mumajesi akuzon Adrian Gaxhen për kopjim të këngës ‘’Tallava’’

Flori Mumajesi akuzon Adrian Gaxhen për kopjim të këngës ‘’Tallava’’

Kemi menduar se xhelozia dhe intrigat ekzistojnë më së shumti në botën femërore, por suksesi si duket është mollë sherri edhe për meshkujt. ‘’Ngjyra e kuqe’’ është kënga që për… Lexo më gjërësisht.. »

180 total views, no views today