Adriatik Coli i “Bandës së Durrësit” lirohet nga burgu pas dënimit për 7 vrasje

Adriatik Coli, një ndër anëtarët e “Banda e Durrësit”, është liruar nga burgu. Ai ishte dënuar me burgim të përjetshëm për shtatë vrasje në vitin 2006. Por Adriatik Coli ka përfituar zbritje të dënimit, për shkak se bashkëpunoi me drejtësinë dhe bëri të mundur kapjen e 16 anëtarëve të tjerë të kësaj bande dhe vërtetimin e akuzave për ta. Coli u dënua për këtë...

Jepet dënimi për “Bandën e Durrësit”

Gjykata e Krimeve të Rënda ka dhënë pak më parë vendimin lidhur me 16 anëtarët e Bandës së Durrësit. Siç informon Noa, Lulzim Berisha u dënua me burgim të përjetshëm, ashtu si dhe Endrit Dokle, Indrit Taullai e Plaurent Dervishaj. Sipas të dhënave paraprake mësohet se i njëjti dënim u dha edhe për Adriatik Colin, por i reduktuar në 10 vite burg duke përfituar nga statusi i të...