Adrola Dushi: Unë çapkënia që fitova “Miss Universe Albania”

Adrola Dushi vajza 22-vjeçare nga Rrësheni u kurorëzua si më e bukura e Shqipërisë për vitin 2012. Bukuroshja, e cila do të përfaqësoj Shqipërinë në Miss Universe në Las Vegas shprehet plot emocione dhe ndjen përgjegjësinë që ky event përfaqëson. Në një intervistë për suplementin “THASH&THEM” Dushi rrëfen hap pas hapi përjetimet në konkursin “Miss Albania” dhe...

Tre fituesit e “Miss dhe Mister Albania 2012?

Spektakli i bukurisë “Miss & Mister Albania”, ka shpal lur mbrëmjen e djeshme fituesit. Aktiviteti më i rëndë-sishëm i këtij lloji në vend ka dhënë çmimet e para për tre prej të rinjve, në kategori të ndry-shme. Ersela Kurti u shpall “Miss World Albania”. Ajo Do të për-faqësojë Shqipërinë në kon-kursin ndërkombëtar “Miss World”. Bukuroshja Adrola Dushi u shpall...