Përplasen dy aeroplan në aeroportin e Stambollit

Në aeroportin “Ataturk” në Stamboll janë përplasur dy aeroplanë udhëtarësh të kompanisë Turkish Airlines. Airbas A330-200, i nisur nga Vjena për të zbritur në Stamboll u përplas me Airbas A340-300 që kishte nisur fluturimin nga Sao Paolo. Edhe përkundër faktit që të dy aeroplanët janë dëmtuar shumë, nuk ka të lënduar në mesin e udhëtarëve dhe ekuipazhit. Shërbimi i...

Nëntëvjeçaret ecin mbi aeroplan gjatë fluturimit (Video)

Dy nëntëvjeçare janë bërë femrat në të reja që kanë ecur mbi krahët e aeroplanit gjatë fluturimit. Rose Powell dhe Flame Brever janë kushërira, ndërsa së bashku kanë fluturuar mbi krahët e aeroplanëve Rendcomb në Gloucestershire.   [wp-like-locker] “Është frikësuese gjatë ngritjes, por më pas jam relaksuar dhe jam kënaqur, madje edhe gjatë aterrimit”, ka thënë...