List/Grid

Tag Archives: Aeroporti

Zbulohen 44.500 Euro, në Aeroportin e Prishtinës

Zbulohen 44.500 Euro, në Aeroportin e Prishtinës

Të enjten në orët e pasditës oficerët doganor kanë ndaluar dhe kanë kontrolluar një udhëtar ku gjate kontrollit eshte verejtur se pasagjeri barte me vete nje sasi te konsiderushme te… Lexo më gjërësisht.. »

125 total views, no views today