Maqedonia me çmime dhe taksa evropiane dhe rroga afrikane

Maqedonia vazhdon të jetoj mes dy realiteteve.Realiteti i qytetarët të varfër dhe ai politikanëve të pasur të cilët nuk ndjejnë krizën dhe faturat e shtrenjta për energji elektrike dhe taksave tjera të cilat janë burime të buxhetit shtetëror. Qeveria thotë se Maqedonia është në vendin e dytë sa i përket rritjes ekonomike në shkallë evropiane, ndërsa për çudi efektet e këtij...

Beyonce, mbretëresha afrikane

Kohët e fundit Beyonce Knowles është akuzuar për “bardhësinë” e saj, por në një set fotografik për revistën ‘L’ Officiel’ këngëtarja shfaqet më e zezë se kurrë. Beyonce vesh kostume tradicionale të kulturës afrikane dhe në një komunikatë revista franceze e modës sqaron se qëllimi është “homazhi për mbretëreshat e kontinentit të zi”. “Ky set fotosh reflekton...