List/Grid

Tag Archives: Agimi

“Agimi” shkatërron grupin kriminal

“Agimi” shkatërron grupin kriminal

Policia e Tiranës njofton shkatërrimin e një grupi të strukturuar kriminal, i cili merrej me mbjelljen dhe kultivimin e lëndës narkotike në komunën Zall Bastar Tiranë. Policia e kryeqytetit bën… Lexo më gjërësisht.. »

165 total views, no views today