List/Grid

Tag Archives: agjenteve

Mbrojtja e Obamas u “planifikua” në dhomën me prostituta!

Mbrojtja e Obamas u “planifikua” në dhomën me prostituta!

Një skandal i turpshëm ka tronditur shërbimin sekret amerikan, pasi ka rrjedhur një informacion në lidhje me një takim të agjentëve dhe ushtarëve amerikanë me prostituta në një hotel në… Lexo më gjërësisht.. »

179 total views, no views today