Albërie dhe Anxhelina Hadërgjonaj: Muzika në ADN

Kohët e fundit po lakohet më shumë emri i së bijës, që cilësohet ndryshe edhe si “Shakira shqiptare”, edhe pse Albërie Hadërgjonaj si për të kompensuar mungesën disi të gjatë për fansat… Albërie, ju keni dy vajza shumë të bukura, Agnesa dhe Anxhelina. Anxhelina duket se do të ecë në gjurmët tuaja. Ju jeni personi që e keni inkurajuar t’i futet muzikës? Pa diskutim,...