List/Grid

Tag Archives: Agron Reka

Priten investime të reja në USHT gjatë 2011-ës

Priten investime të reja në USHT gjatë 2011-ës

Rektori i Universitetit Shtetëror të Tetovës (USHT), Agron Reka vitin 2010 e vlerësoi si mjaft të suksesshëm, si dhe shpalosi disa risi që do të realizohen gjatë vitit 2011. “USHT… Lexo më gjërësisht.. »

212 total views, no views today