List/Grid

Tag Archives: Akademia Maqedonase e Shkencave dhe Arteve

Vetëm pesë shqiptarë në Këshillin për akreditim

Vetëm pesë shqiptarë në Këshillin për akreditim

Në këshillin për akreditimin dhe vlerësimin e arsimit të lartë në Maqedoni, bëjnë pjesë vetëm pesë anëtarë shqiptarë nga gjithsej 23. Nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH), nuk japin… Lexo më gjërësisht.. »

201 total views, 1 views today