List/Grid

Tag Archives: akneve

Si ti heqim shenjat e akneve me vaj ulliri?

Si ti heqim shenjat e akneve me vaj ulliri?

Shenjat e akneve janë një problem që shqetëson çdo femër e cila dëshiron të ketë lëkurë të lëmuar dhe fytyrë të bukur dhe pa shenja. Me gjithë produktet që gjenden… Lexo më gjërësisht.. »

358 total views, 1 views today