List/Grid

Tag Archives: AKR

Pacolli president, Thaçi kryeministër

Pacolli president, Thaçi kryeministër

PDK-ja ka marrë vendim që AKR-ja të marrë postin e presidentit, ndërsa PDK-ja të mbajë atë të kryeministrit dhe të kryetarit të Kuvendit. Vendimi u mor në mbledhjen e Këshillit… Lexo më gjërësisht.. »

139 total views, no views today