List/Grid

Tag Archives: aksh

Rishfaqet AKSH-ja fantome, e armatosur dhe e uniformuar (Video)

Rishfaqet AKSH-ja fantome, e armatosur dhe e uniformuar (Video)

Me rastin e 10 vjetorit të daljes në skenë të Armatës Kombëtare Shqiptare (AKSH), pjesëtarë të kësaj armate përmes një video të bërë publike nëpër rrjete të ndryshme sociale, shihen… Lexo më gjërësisht.. »

88 total views, 1 views today

AKSH kercenon politikanet shqiptar dhe armiqt (Video)

AKSH kercenon politikanet shqiptar dhe armiqt (Video)

Per shkak te permbajtjes, konfirmoni me LIKE per te vazhduar! 193 total views, 1 views today

193 total views, 1 views today

Vjen reagimi i AKSH: Presheven dhe Prishtinen do ta mbrojm me gjak (Video)

Vjen reagimi i AKSH: Presheven dhe Prishtinen do ta mbrojm me gjak (Video)

Per shkak te permbajtjes, konfirmoni me LIKE per te vazhduar! 132 total views, no views today

132 total views, no views today

AKSH: Do të hyjmë në luftë me Serbinë (Video)

AKSH: Do të hyjmë në luftë me Serbinë (Video)

Per shkak te permbajtjes, konfirmoni me LIKE per te vazhduar! 161 total views, no views today

161 total views, no views today

Atentat i armatosur ndaj Gafurr Adilit

Atentat i armatosur ndaj Gafurr Adilit

Sipas njoftimit të Zëdhënësit Politik të Forcave të Armatosura (AKSH&SKSH), Kryetari i Frontit Demokratik të Bashkimit Kombëtar Shqiptar u sulmua nga persona të maskuar dhe të armatosur. Konfirmohet se Adili… Lexo më gjërësisht.. »

109 total views, 1 views today

OGB ft. Depresioni – Kshtu u rrita

OGB ft. Depresioni – Kshtu u rrita

Muzik per rrug. 162 total views, 1 views today

162 total views, 1 views today