List/Grid

Tag Archives: aksidentalisht

Maturantët pozojnë për fotografin, aksidentalisht rrëzohen në liqen (Video)

Maturantët pozojnë për fotografin, aksidentalisht rrëzohen në liqen (Video)

Mbrëmja e maturës është e rëndësishme për çdo maturant, sidomos për vajzat që kalojnë pothuajse gjithë ditën duke u trukuar dhe zbukuruar për mbrëmjen magjike. Por një ngjarje unike ka… Lexo më gjërësisht.. »

207 total views, 1 views today