List/Grid

Tag Archives: aksionet

Tair Hani e përgëzon Ziadin Selën për aksionet

Tair Hani e përgëzon Ziadin Selën për aksionet

Pavarsisht që në të kalurën ministri i Pushtetit Lokal, Tair Hani dhe kryetari i Komunës së Strugës, Ziadin Sela kanë pasur polimika dhe debate të forta me njëri tjetrin, atyre… Lexo më gjërësisht.. »

186 total views, no views today