Si ndikojnë narkotikët në aktin seksual?

E vështirë është të thuhet se a përmirësojnë apo e përkeqësojnë narkotikët seksin, sepse raporti varet vetvetiu nga shumë faktorë. Alkooli Alkooli shkakton zgjerimin e kapilareve të vogla nëpër trup, andaj te meshkujt mund të ndikojë në ereksion dhe në penetrim, sepse në penis arrin gjak të mjaftueshëm. Te femrat mund të krijojë lagështi të pamjaftueshme të vagjinës, gjë...