List/Grid

Tag Archives: Aktivistë

Ndërroi jetë gazetarja Zirie Luma

Ndërroi jetë gazetarja Zirie Luma

Pas një sëmundje të rëndë të hënën ndërroi jetë, gazetarja dhe redaktorja e televizionit “Era” nga Shkupi, Zirie Luma. E ndjera ishte gazetare dhe redaktore shumëvjeçare në këtë medium. Zirie… Lexo më gjërësisht.. »

171 total views, no views today

Vetëvendosje: Kosova, “Republikë Banane”

Vetëvendosje: Kosova, “Republikë Banane”

Aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje kanë theksuar se me arritjen e marrëveshjes së mbrëmshme mes koalicionit qeverisës dhe partisë opozitare më të madhe Lidhjes Demokratike të Kosovës po dëshmohet se Kosova… Lexo më gjërësisht.. »

183 total views, no views today