List/Grid

Tag Archives: alaga

Murinjo bën show-n e radhës: Sulmohem nga burracakë

Murinjo bën show-n e radhës: Sulmohem nga burracakë

Tekniku i Realit, një ditë para ndeshjes me Malagën, sulmoi Federatën Spanjolle të Futbollit për kalendarin si dhe nuk ngurroi që të polemiMzonte me Pelegrinin. Për spanjollët që dashurojnë futbollin… Lexo më gjërësisht.. »

146 total views, 1 views today