List/Grid

Tag Archives: alarmuese

Ngritja e çmimeve, alarmuese

Ngritja e çmimeve, alarmuese

Të dhënat e Bankës Botërore për shtrenjtim të produkteve ushqimore për 10 për qind në shumë vende të botës, ka alarmuar edhe Kosovën. Përfaqësues të organizatave ekonomike në Kosovë dhe… Lexo më gjërësisht.. »

194 total views, no views today