Arusha polare notoi 9 ditë për të mbijetuar

Në Detin Beufort në veri të Alaskës, shkencëtarët kanë zbuluar një arushë polare, e cila ka notuar 687 km pa pushuar për të mbijetuar. Shkencëtarët mendojnë se shkaku i largimit të arushës është shkrirja e akujve në zonën ku jetonte. Arinjtë polarë shquhen për gjuetinë e fokave tek akullnajat në tokë dhe në det. Por, studiuesit pohojnë se rritja e nivelit të detit shkrin...