Albana Kukli, shqiptarja “me trup prej llastiku” (VIDEO)

Për një kohë të gjatë ajo ka qenë e vetmja që në nivel planetar e zotëronte figurën e ndërlikuar të “harkut me shigjetë” Ditët festive para Krishtlindjes në Gjermani kanë qenë të rezervuara për shumë programe artistike dhe shfaqje të ndryshme cirku e akrobacionesh të ndryshme. Shikoni videon ne vazhdim:[wp-like-locker] Pjesë e disa shfaqjeve nga më të zgjedhurat ka qenë...