Tre fituesit e “Miss dhe Mister Albania 2012?

Spektakli i bukurisë “Miss & Mister Albania”, ka shpal lur mbrëmjen e djeshme fituesit. Aktiviteti më i rëndë-sishëm i këtij lloji në vend ka dhënë çmimet e para për tre prej të rinjve, në kategori të ndry-shme. Ersela Kurti u shpall “Miss World Albania”. Ajo Do të për-faqësojë Shqipërinë në kon-kursin ndërkombëtar “Miss World”. Bukuroshja Adrola Dushi u shpall...