Nicole Scherzinger përfundon albumin

Pas shumë netësh e mbyllur në studio duke punuar, Nicole Scherzinger më në fund ka përfunduar albumin e saj të ri. Këngëtarja ka qenë e shumë e zënë dhe gjatë gjithë kësaj kohe ka udhëtuar disa herë nga Los Angeles në New York dhe anasjelltas për të punuar me albumin dhe njëkohësisht me xhirimet e filmit “Men In Black 3”. Single i saj, Killer Love, do të dalë në treg më...

ADELINA ISMAILI – FUCKERS – 2011 RISI !!! GEZUAR !!! NEW !!!

266 total views, 1 views today

Adelina Ismaili – Uragan Qohen Krenaret 2011 RISI !!! NEW ALBUM !!! RISI !!!

Adelina Ismaili Titel: Uragan qohen Krenaret (old song) Album : best of adelina ismaili you can buy the Album by 201 total views, no views today