List/Grid

Tag Archives: Aleksandra Dadivanovic

Mirjeta Shala dhe Donika Emini janë fituese në ‘Miss Kosova 2013’

Mirjeta Shala dhe Donika Emini janë fituese në ‘Miss Kosova 2013’

Në edicionin e sivjetmë të spektaklit të bukurisë, Miss Kosova 2013, janë shpallur dy fituese: Mirjeta Shala – Miss Kosova Universe, e cila do ta përfaqësojë Kosovën në Miss Universe… Lexo më gjërësisht.. »

285 total views, 2 views today