List/Grid

Tag Archives: Alen Bergant

Emri, pengesa më e madhe e Maqedonisë

Emri, pengesa më e madhe e Maqedonisë

Kontesti i emrit mes Maqedonisë dhe Greqisë duhet domosdoshmërish të zgjidhet, pasi ajo është pengesa më e madhe dhe e vetme që Maqedonia të anëtarësohet në Bashkimin Evropian (BE), deklaroi… Lexo më gjërësisht.. »

211 total views, no views today