List/Grid

Tag Archives: Alexandra Burke

Rita Orës me album te ri

Rita Orës me album te ri

Këngëtarja kosovare Rita Ora, e cila filloi të njihet pas bashkëpunimit të saj me këngëtarin britanik Craig David si dhe pas bashkëpunimeve të shumta me këngëtarë të ndryshëm, pritet së… Lexo më gjërësisht.. »

186 total views, no views today