Kjo është e dashura e Alexandre Pato (FOTO)

Pas ndarjes me Barbara Berlusconi, jeta private e Alexandre Pato përbën gjithmonë lajm. Pas zërave të pakonfirmuara për lidhjet e sulmuesit brazilian, tanimë duket se çdo është e vërtetë dhe e zyrtarizuar. Sophia Mattar, vajza e biznezmenit të njohur brazilian, Salim Mattar, duket se është femra e re në jetën e ish futbollistit të Milan. Sipas asaj që raporton “Glamurana”,...