List/Grid

Tag Archives: Alfat

“Alfat” kanë arrestuar 346 persona, kanë gjetur edhe amblema të UÇK-së

“Alfat” kanë arrestuar 346 persona, kanë gjetur edhe amblema të UÇK-së

Njësiti për intervenim të shpejt në kuadër të policisë së Maqedonisë “Alfa” gjatë muajit maj gjatë kontrollit të rregullt kanë kryer legjitimimin e 801 personave, kontrollë të 66 makinave të… Lexo më gjërësisht.. »

169 total views, no views today

Maqedoni, ‘Alfat’ kanë ndaluar 277 persona

Maqedoni, ‘Alfat’ kanë ndaluar 277 persona

Njësia e posaçme mobile policore, “Alfa” gjatë muajit të kaluar ka arritur që të ndalojë dhe arrestojë 277 persona, për kryerjen e veprave të ndryshme penale. Sipas njoftimit të bërë,… Lexo më gjërësisht.. »

173 total views, no views today