List/Grid

Tag Archives: Alfred Bleba

Nënë e bir në bashkëpunim vrasin nusen

Nënë e bir në bashkëpunim vrasin nusen

Nënë e bir, Alfred dhe Tixhe Bleba, përkatësisht 32 dhe 67 vjeç, në bashkëpunim me njeri-tjetrin, kanë vrarë nusen e tyre, 31 vjeçaren Zemerie Belba, 31 vjeç. Ngjarja ka ndodhur… Lexo më gjërësisht.. »

144 total views, no views today