List/Grid

Tag Archives: Ali Ahmetin

Deputeti i PDSH Bekim Fazliu i shan Ali Ahmetin dhe Nikolla Gruevskin ne Parlament

Deputeti i PDSH Bekim Fazliu i shan Ali Ahmetin dhe Nikolla Gruevskin ne Parlament

Deputeti i PDSH Bekim Fazliu i shan Ali Ahmetin dhe Nikolla Gruevskin ne Parlament Per shkak te permbajtjes, konfirmoni me LIKE per te vazhduar! 155 total views, no views today

155 total views, no views today