“Nëse nuk ndërprehet dhuna do të ketë luftë të re, më e madhe, e jo si lufta e Ali Ahmetit” – VIDEO

Ka përfunduar protesta paqësore e organizuar nga Forumi Ndërkombëtar për të Drejtat dhe Liritë e Njeriut (IGFM) dhe disa organizatat studentore. Protestuesit për rreth 20 minuta rresht, qëndruar para qeverisë, duke brohoritur dhe duke kërkuar ndërpreje te dhunes dhe lirim te shqiptareve te burgosur pa faj. “Ne do të mundohemi ta ruajmë paqen. Mirëpo nëse nuk ndërprehet dhuna do të...