Thaçi nga Kondova: Alia u tregu se është pis, baba i tij është Ivanovi – VIDEO

Kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi sot ka qëndruar në Kondovë të Shkupit, ku edhe ka promovuar kandidatët për deputet të kësaj partie. Thaçi tha se programi i PDSH – së është shumë i qartë, ata luftojnë për një parlament dydhomësh, dhe të merret përqindje sa më e madhe e buxhetit për shqiptarët, transmeton Almakos. “Me bojktoin për të cilën tha Ali Ahmeti se do e vazhdojë,...