List/Grid

Tag Archives: Alim Hajredini

Berat Jakupi, për të katërtën herë kampion i Ballkanit

Berat Jakupi, për të katërtën herë kampion i Ballkanit

Sot në Larnaka të Qipros përfundoi kampionati ballkanik për fëmijë, kadetë, juniorë dhe juniorë të rinj deri më 21 vjeç në kata,  kumite individuale dhe ekipore. Reprezentuesi i Maqedonisë dhe… Lexo më gjërësisht.. »

425 total views, 1 views today