List/Grid

Tag Archives: Alkool

Xherdan Shaqiri bëhet sikur agjëron dhe pin vere!

Xherdan Shaqiri bëhet sikur agjëron dhe pin vere!

FOTO-LAJM:  Burime të zemra.org kanë siguruar këtë foto të shtirur të Xherdan Shaqirit i cili shtiret sikur agjëron. Në foto mund të shikoni se ai sapo ka pirë një shishe… Lexo më gjërësisht.. »

226 total views, 1 views today

Mbijetoni infarktit me alkool

Mbijetoni infarktit me alkool

Femrat të cilat kanë konsumuar alkool gjatë kohës para se të pësonin infarkt të zemrës, në fund kanë jetuar më shumë sesa femrat që nuk kanë konsumuar aspak alkool- tregon… Lexo më gjërësisht.. »

185 total views, no views today

Britney në Las Vegas me një përformancë të “rëndë”

Britney në Las Vegas me një përformancë të “rëndë”

Titulli i albumit të ri të duhet thënë se nuk përshtatet aspak me vetë këngëtaren. Edhe pse fotot e prezantuara për lançimin e CD së saj janë fantastike, Britney e… Lexo më gjërësisht.. »

132 total views, no views today

Arrestohet Aguilera dhe i dashuri i saj

Arrestohet Aguilera dhe i dashuri i saj

Christina Aguilera dhe i dashuri i saj u arrestuan të dy gjatë orëve të para të mëngjesit, lajmëroi revista amerikane TMZ. Këngëtarja 30-vjeçare dhe i dashuri i saj pesë vjet… Lexo më gjërësisht.. »

149 total views, no views today

Viti 2011 pa alkool per Victoria Beckham

Viti 2011 pa alkool per Victoria Beckham

Victoria Beckham, bashkëshortja e futbollistit David Beckham, i ka vënë vetes disa objektiva për vitin 2011. “Posh Spice” kërkon të vazhdojë të jetë e bukur dhe të ketë shëndet: “Do… Lexo më gjërësisht.. »

130 total views, no views today