List/Grid

Tag Archives: Alkooli

Si ndikojnë narkotikët në aktin seksual?

Si ndikojnë narkotikët në aktin seksual?

E vështirë është të thuhet se a përmirësojnë apo e përkeqësojnë narkotikët seksin, sepse raporti varet vetvetiu nga shumë faktorë. Alkooli Alkooli shkakton zgjerimin e kapilareve të vogla nëpër trup,… Lexo më gjërësisht.. »

205 total views, no views today

Rrëfehet politikani zviceran që u pre në fyt nga shqiptarët

Rrëfehet politikani zviceran që u pre në fyt nga shqiptarët

Në fytin e tij janë të vendosur penjtë kurse në dorë mban ende gjips.  Politikani zviceran Karl Zingrich (45) i cili është sulmuar nga dy shqiptarë të Kosovës disa ditë… Lexo më gjërësisht.. »

295 total views, no views today

Isha e varur nga droga dhe alkooli

Isha e varur nga droga dhe alkooli

Naomi Campbell tregoi se përdorte drogë dhe alkool kur u bë e famshme. Supermodelja pranoi se në rininë e saj ajo festonte gjatë gjithë natës, por ditën tjetër nuk e… Lexo më gjërësisht.. »

201 total views, no views today

Lady Gaga: Ferri i drogës

Lady Gaga: Ferri i drogës

Lady Gaga e ka të vështirë të kujtojë momente nga rinia e saj e hershme për shkak të përdorimit të kokainës dhe alkoolit. Këngëtarja e famshme filloi të përdorte substancat… Lexo më gjërësisht.. »

212 total views, no views today

Aborti Spontan

Aborti Spontan

Rreth 20% e shtatezanive nderpriten per shkak te abortit spontan. Me nje abort spontan do te kuptojme nje abort qe ndodh per shkaqe natyrore. Ka reste qe kur kalohet peridha… Lexo më gjërësisht.. »

438 total views, no views today