List/Grid

Tag Archives: Almeda Abazi

Almeda Abazi bukuroshja që po çmend Turqit

Almeda Abazi bukuroshja që po çmend Turqit

Është kjo Almeda Abazi bukuroshja që po korr suksese në shtetin e Turqisë. Ajo deri më tani ka marrë shumë tituj në Shqipëri, ndërsa tani e 3 vjet jeton në… Lexo më gjërësisht.. »

349 total views, 2 views today

Almeda Abazi tri dite pa ngrene ne “Survivor”:

Almeda Abazi tri dite pa ngrene ne “Survivor”:

Pas eksperiencave te kendshme qe ka kaluar, gjate te cilave bukuroshja jone ka fituar edhe tre kurora bukuria, Miss Tirana, Miss Shqiperia dhe Miss Globe International, Almeda Abazi eshte duke… Lexo më gjërësisht.. »

734 total views, 1 views today