List/Grid

Tag Archives: Altin Lala

Cana dhe Skela në konflikt për shiritin e kapitenit

Cana dhe Skela në konflikt për shiritin e kapitenit

Kombëtarja shqiptare është ndarë në dysh. Shiriti i kapitenit ishte problemi kryesor në zhveshtoren e kombëtares shqiptare, pasi Altin Lala duhej të qëndronte në stol ndaj Francës dhe kjo ka… Lexo më gjërësisht.. »

232 total views, no views today