Jepet dënimi për “Bandën e Durrësit”

Gjykata e Krimeve të Rënda ka dhënë pak më parë vendimin lidhur me 16 anëtarët e Bandës së Durrësit. Siç informon Noa, Lulzim Berisha u dënua me burgim të përjetshëm, ashtu si dhe Endrit Dokle, Indrit Taullai e Plaurent Dervishaj. Sipas të dhënave paraprake mësohet se i njëjti dënim u dha edhe për Adriatik Colin, por i reduktuar në 10 vite burg duke përfituar nga statusi i të...