List/Grid

Tag Archives: Altini

Duke nxjerrë hekur për skarp, tre të vdekur

Duke nxjerrë hekur për skarp, tre të vdekur

Altini, Dritani dhe Nazifi janë tre viktimat e radhës mes gërmadhave të godinave të shkatërruara, të amorizuara, të harruara prej vitesh nga shteti, por jo nga vetë ata. Për tre… Lexo më gjërësisht.. »

148 total views, no views today